“Samoubojica” obitelji ostavio oproštajno pismo pa započeo novi život

Svijet 22. ruj 202318:27 0 komentara
Huy Peach

Talijan koji je obitelji ostavio nekoliko oproštajnih poruka u kojima je nagovijestio da će počiniti samoubojstvo, a zatim nestao, nakon deset godina pronađen je živ u Grčkoj. Njegova sada već bivša supruga nije povjerovala porukama i uz pomoć televizijske emisije koja se bavila potragom za nestalima pronašla ga je u Patrasu, gdje je započeo novi život.

Adamo Guerra bio je prodavač kućanskih aparata, a nestao je iz svog doma u Imoli u regiji Emilia-Romagna 7. srpnja 2013. godine, javlja talijanska novinska agencija Ansa.

“Zdravo, mama i tata, nemam mnogo toga za reći, ali nažalost uvijek je sve išlo po zlu. A sada je vrijeme da se tome stane na kraj. Pokušat ću napraviti dobro barem ovaj posljednji korak da vam uštedim bol od sahrane”, napisao je sada 55-godišnji muškarac u jednom od pisama tražeći od roditelja da “pruže ruku Raffaelli i djevojkama”.

Tjedan dana nakon njegovog nestanka, policija je pronašla njegov automobil u Anconi na talijanskoj obali Jadrana. Ispostavilo se da je Guerra kupio kartu za trajekt do Patrasa. Tužiteljstvo je 2015. godine zaključilo istragu i podržalo hipotezu da je muškarac otišao dobrovoljno, prenosi talijanski portal Italy 24 Press News.

Kada je njegova supruga Raffaella, koja nikada nije vjerovala oproštajnim porukama, prije nekoliko mjeseci podnijela zahtjev za razvod, njen odvjetnik ju je nazvao i rekao joj da joj je muž živ. Muškarcu je potom ušla u trag ekipa televizijske emisije koja se bavi potragom za nestalim osobama. “Za mene on nije muškarac i nije otac”, rekla je Raffaella u emisiji.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

PROČITAJTE JOŠ