'Di su pare?' pozivaju na event 'Vadi ga'

Vijesti 28. ožu 201722:36 > 22:39
Igor Kralj/PIXSELL

Satirična stranica 'Di su pare?' pozvala je sve zainteresirane na događaj koji će se održati 1. svibnja, a koji je nazvan 'Pišanje u fontane'.

Inspirirani, ‘građanskim neposluhom’ koji se dogodio prilikom otvarnja fontane na zagrebačkom Britancu, kad se jedan muškarac popeo na fontanu te u nju obavio malu nuždu, administratori ove facebook stranice odlučili su pozvati sve zainteresirane da se pomokre u fontanu.

”Vadi ga! Vadite ga van i pišajte cili dan. Vadite svoje puške i rokajte po fontanama. Sve slike šaljite na event. Ajmo ekipa, dugo smo trpili njihovo pišanje u oči! Budi free popišaj se ti! Pišači svih zemalja ujedinite se! Pišaj, ko ti brani! Pi-pi-pi! Bolje K***c u ruci nego golub na grani!”, stoji u opisu događaja.

Svi sudionici pozvani su da u spomenutu grupu šalju fotografije, a neke su već počele pristizati. Možete ih pogledati OVDJE.

U kratkom vremenu otkad je grupa za ovaj događaj u funkciji preko preko 1.700 ljudi je potvrdilo da će sudjelovati, a gotovo tri tisuće je zainteresirano pa bi se moglo dogoditi da ovaj događaj poprimi poprilično velike razmjere.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.