Auto s članovima Futsal Dinama zabio se u nadvožnjak

Vijesti 04. lip 201811:54 > 11:58
Ilustracija

Policija je objavila detalje strašne prometne nesreće koja se dogodila noćas na autocesti A1, a u kojoj su život izgubili trener kadetske momčadi malonogometnog kluba Futsal Dinama i mladi malonogometaš, dok su dvije osobe ozlijeđene.

“4. lipnja u 1.30 sati, 34-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Renault Clio daruvarskih registarskih oznaka, desnom prometnom trakom južnog kolnika autoceste A1, dionice prometnog čvora Zdenčina – prometni čvor Lučko, u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom do 17. km + 650 m, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je desnim kotačima zahvatio mekani teren s južne strane kolnika te je naletio na metalnu zaštitnu odbojnu ogradu, a potom na betonski stup nadvožnjaka.

U prometnoj nesreći smrtno su stradali 34-godišnji vozač i maloljetni putnik iz vozila, dok su lakše ozlijeđeni maloljetni putnik iz vozila, kojemu je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti i 27-godišnjakinja, kojoj je liječnička pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice”, stoji u priopćenju Policijske uprave zagrebačke.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.