Sramota u Zagrebu: Zapalili kombi i minibus malih sportaša iz Vodica

Vijesti 16. pro 201817:32 > 17:42
Ilustracija

Noćas oko 4,30 sati na parkiralištu ispred Hostela Arena u Novom Zagrebu u potpunosti je izgorjelo kombi vozilo šibenskih registracija u vlasništvu Malonogometnog kluba 'Heroji 2007' iz Vodica, dok je nagorio i djelomično je oštećen minibus šibenskih registacija u vlasništvu poduzeća Gradski parking iz Vodica.

“Probudila nas je buka i galama, s recepcije hostela Arena već su nazvali policiju i vatrogasce, a mi smo odmah pristupili gašenju vozila vatrogasnim aparatima. Da nismo odmah počeli s gašenjem, i drugo vozilo bi bilo potpuno izgorjelo. Kako objasniti djeci u dobi od 7 do 12 godina, koja su došla na turnir u Zagreb, zadnji u ovoj godini, zašto bi netko napravio ovakvo nešto, ” rekao je Večernji list u telefonskom razgovoru Tomislav Ivas Mede iz Vodica, predsjednik Kickboxing kluba Hrvatski branitelj dragovoljac.

Kombi u vlasništvu MNK Heroja totalno je bio zapaljen, a minibus je počeo gorjeti”.

Ivas tvrdi kako je danas doznao da se održava nogometni derbi između Hajduka i Dinama u zagrebačkom Maksimiru i pita se je li moguće da su zbog toga zapalili kombi šibenskih tablica?

Zagrebački holding, odnosno njegova podružnica Vladimir Nazor, koji upravlja hostelom, dječacima i djevojčicama podijelili su lunch pakete za prijevoz kući, a da sigurno tamo stignu pobrinut će se vatrogasci.

“Troje ih mora zbog očevida još ostati u Zagrebu i ostat će u hostelu na trošak Zagrebačkog holdinga, a osigurat ćemo i platiti vučnu sluzbu kad od policije dobiju dozvolu da mogu vozila odvesti”, kažu iz ZG holdinga za Večernji.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.