Pupovac zadovoljan zbog privođenja Ivana Đakića

Vijesti 08. sij 201913:19 > 13:38
N1 Hrvatska

Milorada Pupovca iznenadila je vijest da je policija privela Ivana Đakića na obavijesni razgovor zbog jučerašnje objave na Facebooku. Ne odbacuje mogućnost da je do privođenja došlo zbog njegove konferencije za novinare.

“Ako su institucije djelovale suprotno mojim očekivanjima meni je to drago. Ono što mi nije drago što su mladi zarobljenici crne prošlosti, a nitko ne reagira”, komentirao je za N1 Milorad Pupovac privođenje sina Josipa Đakića, saborskog zastupnika HDZ-a.

Ne želi vjerovati da je policiji neophodno da se vrši pritisak kako bi radili, ali ističe da je ovo bio drastičan i strašan slučaj. “Pretpostavljam nakon što je HDZ reagirao, nakon što je otac reagirao, bilo je logično i da policija reagira.”, ustvrdio je.

VEZANE VIJESTI

Pupovac upozorava da se u medijima reklamiraju knjige koje relativiziraju ustaštvo, a promocije takvih knjiga se organiziraju u crkvenim prostorima.

“Nužne su javne poruke, političke poruke, poruke vjerskih predstavnika koji će onima koji veličaju ustaški režim reći da to ne rade.”, predlaže Pupovac. Govoreći o političkom partnerstvu istaknuo je da kada ne bi vjerovali u ono što su dogovorili ne bi bili dio koalicije. “Kao partneri tražimo da stvari postižemo brže i odlučnije.” poručio je.

#related-news_0

Bandićev klub zastupnika ne vidi kao povećanje koalicije nego kao ljude koji su zbog različitih nezadovoljstava otišli. “Nisam siguran da kula koju gradi MIlan Bandić ima neke temelje, više mi se čini da je riječ o kuli od karata.”, zaključio je i Milanu Bandiću poželio dobro zdravlje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.