Bačić: Rekonstrukcija Vlade neće biti ovaj tjedan u Saboru

Vijesti 19. tra 202213:57 0 komentara
N1

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić dao je izjavu nakon koalicijskog sastanka.

“Razgovarali smo o političkim aktualnostima pred nama. Predsjednik Sabora nas je upoznao s dinamikom rada Sabora, sutra počinje nova 11. sjednica s Aktualnim prijepodnevom.

VEZANE VIJESTI

Ministar Ćorić nas je upoznao s najnovijim poskupljenjem i cijenama naftnih derivata. Zbog ograničavanja marže distributera, smanjivanja trošarina i ukidanja zelene naknade cijena naftnih derivata je gotovo dvije kune manja od one kakva bi bila bez intervencije Vlade. Pratit ćemo stanje na tržištu”, rekao je Branko Bačić.

Na pitanje o rekonstrukciji Vlade rekao je: “Na posljednjem smo sastanku razgovarali o rekonstrukciji Vlade kad su nam partneri dali podršku. Predsjednik Vlade će nas izvijestiti o rekonstrukciji. Pričekat ćemo da premijer odredi datum. Rekonstrukcija Vlade neće biti ovaj tjedan u Saboru.”

O Đogašu u Splitu odlučila je lokalna organizacija, dodao je.

O komemoraciji u Jasenovcu Bačić je rekao: “Nismo danas o tome raspravljali, samo su nas upoznali da će biti komemoracija. Nije bilo riječi o načinu, okviru, protokolu… G. Pupovac nije bio na sjednici vladajuće koalicije, bio je na drugom sastanku.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!