DORH se oglasio o stravičnoj nesreći u kojoj su noćas poginule dvije sestre

Vijesti 09. lip 202316:02 0 komentara
Ivo Cagalj / PIXSELL

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 40 minuta nakon ponoći, u Dicmu su poginule dvije ženske osobe od 25 i 21 godinu, a 19-godišnji vozač drugog automobila je lakše ozlijeđen, rečeno je u splitskoj policiji, dok se neslužbeno doznaje da su život izgubile dvije sestre.

Državno odjetništvo oglasilo se oko ove prometne nesreće, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti, piše Tportal.

Dežurni zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu je 9. lipnja 2023., u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Policijske postaje Sinj, te stalnog sudskog vještaka za promet, proveo očevid prometne nesreće koja se dogodila 9. lipnja 2023. u 00:43 sati u mjestu Dicmo.

Prema do sada prikupljenim podacima, utvrđeno je kako se osobno vozilo marke Škoda uključivalo s parking prostora u promet u smjeru juga, odnosno u smjeru Splita, na način da je poduzelo skretanje u lijevo, dok se osobno vozilo marke Mercedes kretalo istočnom prometnom trakom, iz smjera juga u smjeru sjevera, odnosno iz Splita prema Sinju kolnikom ceste D1. Došlo je do sudara između prednje strane vozila Mercedes i prednje bočne lijeve strane vozila marke Škoda. U prometnoj su nesreći smrtno stradale dvije ženske osobe koje su bile u vozilu marke Škoda.

Dežurni zamjenik je u sklopu očevida naložio obdukciju tijela smrtno stradalih osoba, izuzimanje krvi i urina sudionika nesreće, snimki nadzornih kamera te izradu prometno-tehničkog vještačenja, nakon čega će u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske nastaviti s provođenjem daljnjih izvida radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!