HDZ ismijao Grmoju, on im odgovorio: “Pitanje za HDZ-ove spin doktore…”

Vijesti 07. lis 202216:55 0 komentara
Patrik Macek/PIXSELL

HDZ je na Facebooku odgovorio Mostovom Nikoli Grmoji koji je tvrdio da se Most nikad nije zalagao za gašenje sisačke rafinerije.

“Molio bih da ne iznosite neistine. Most nikad nije zagovarao gašenje sisačke rafinerije”, ustvrdio je predsjednik Antikorupcijskog vijeća Nikola Grmoja (Most).

VEZANA VIJEST

Uz kadrove te njegove izjave HDZ je u videu dodao screeshotove medijskih naslova poput “Dobrović potvrdio: Rafinerija nafte u Sisku se gasi”, “Mostov ministar okoliša i energetike: Razgovor o zatvaranju rafinerije u Sisku se već događa” i “Mostovi ministri potvrdili gašenje Rafinerije u Sisku”.

“Dobro je znana izreka iz doline Neretve: U Grmoje su kratke noge! No njegov glas daleko se čuje. Međunarodni ured za mjere i utege sa sjedištem u Sévresu pokraj Pariza razmatra mogućnost izmjena Međunarodnog sustava jedinica (SI). Predlaže se nova mjerna jedinica za laž – 1 Grmoja”, napisali su uz objavljeni video.

Na sve je odgovorio Nikola Grmoja koji je u objavi na Facebooku priložio screenshot izjava Mostovaca.

“HDZ vadi izjave dvoje bivših ministra Mosta u koji su se navodno zalagali za gašenje sisačke rafinerije, iako je jasno da oni govore o tome da ako se nastavi ovakav proces da je to neminovnost.

Pitanje za HDZ-ove spin doktore, imate li potpis ijednog mostovca na memorandumu kojim se nafta preusmjerava prema Mađarskoj i posljedično gasi sisačka rafinerija?

Nema takvog potpisa, a ima stotinu mojih izjava u korist rafinerije.

I prihvaćam ovu HDZ-ovu ponudu da Međunarodni ured za mjere i utege sa sjedištem u Sévresu kraj Pariza uvede novu mjernu jedinicu u SI sustav, da mjerna jedinca za laž bude 1 Grmoja, ali onda da zajedno s tom izmjenom uvede i novu mjernu jedinicu za korupciju i veleizdaju 1 – HDZ.

Po toj mjeri Plenković i Ćorić bi bio 100 tera HDZ-a, a Sanader samo 50 mega HDZ-a!

Evo i jedna slika u prilogu što smo Bulj i ja izjavljivali 2016., a ima najmanje stotinjak takvih izjava”, napisao je.

#social-embed_0

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!