HDZ objavio spornu snimku Grmoje, mostovac objasnio o čemu je riječ

Vijesti 30. sij 202413:58 3 komentara
Patrik Macek/PIXSELL

HDZ je objavio audiosnimku kojom su namjeravali kompromitirati Nikolu Grmoju, no čini se da su samo iskoristili jednu njegovu šaljivu poruku. Sad se na to sve osvrnuo i sam Nikola Grmoja na svom Facebooku.

Na službenoj stranici HDZ-a na Instagramu osvanula je objava kojom se sugerira da zastupnik Mosta, Nikola Grmoja, javno zaziva neovisno pravosuđe, a privatno planira progone političkih neistomišljenika.

Dok se u prvom dijelu snimke čuje Grmoja kako govori da se ljude neće progoniti niti će im on suditi ili ih isljeđivati, zanimljiv je drugi dio u kojem se čuje kako Grmoja nekome govori da će sve hapsiti, ali da njega neće dirati.

“Ne brini se, za tebe bajbuka nema. Imaš imunitet. Znači, hapsit ćemo sve, ali tebe nećemo dirati, jer si dobar sa mnom. Kad se riješimo Plenkija iz politike, tad se povlačim”, čuje se u audiosnimci Grmoja.

Sad se o svemu tome zastupnik Mosta oglasio na svojem Facebook profilu.

“Toliko su nesigurni da i očito sprdanje s njihovim vjernim slugama predstavljaju kao ozbiljnu stvar. Naime, pustili su glasovnu poruku koju sam poslao Zvonimiru Sunari Sukiju koji mi se redovno javi porukom nakon mojih kritika Plenkovića i HDZ-a. Uvijek Sukiju poručim isto, da će biti aboliran što ga dodatno ražesti, a kad me pozove da se povučem iz politike, kažem mu da hoću čim se riješimo Plenkovića što mu padne teže nego da sam mu u najbliže dirnuo”, napisao je mostovac na svom Facebook profilu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare