Hrvatskom se šire uznemirujuće poruke o otrovanim sokovima i vodi. Čekaju se službene informacije

Vijesti 07. stu 202307:00 > 07:48 3 komentara
Pixabay / Ilustracija

Društvenim mrežama i raznim Whatsapp grupama masovno su se sinoć počele širiti poruke u kojima se upozorava ljude da su neki gazirani sokovi i voda - otrovani. Nema službene potvrde o čemu se radi.

Radi se o desecima poruka u kojima navode informacije da su ljudi pili mineralnu vodu jednog proizvođača te da su se otrovali kiselinom koja im je spržila jednjak. Prema istim informacijama policija sve istražuje, a danas će se – navodi se u porukama – proizvođač javno oglasiti.

Ime proizvođača ne navodimo jer nema potvrde jesu li poruke točne ili netočne. Upit smo im poslali i odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.  Upit smo poslali i policiji.

Poruke su manje-više iste, a šire se mrežama od sinoć:

“Do mene je došla informacija… postoje već dva trovanja kiselinom na gastro, ne kod nas, ali u našem gradu…”, stoji u jednoj od poruka.

“Ako znaš nekoga da ga upozoriš, ovdje u Rijeci policija istražuje trovanje mineralnom (…). “, piše u drugoj poruci.

“Ljudi, nemojte piti (…) ništa, nigdje… Imamo već dva trovanja kiselinom na gastro… “, navodi se u Whatsapp porukama koje se mahnito šire po grupama.

Riječkom portalu neslužbeno potvrđen jedan slučaj?

Fiuman.hr piše kako je zabilježen jedan slučaj trovanja mineralnom vodom koji se dogodio u kafiću u centru Rijeke te da im je to neslužbeno potvrđeno.

RijekaDanas.com piše kako prema njihovim informacijama policija istražuje slučaj koji se dogodio u jednom od riječkih kafića, a osoba koja je konzumirala mineralnu vodu je završila u bolnici.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare