Ivošević pokazao poruke: Cilj je bio da im pokažem sliku svog spolovila

Vijesti 13. lip 202212:29 > 13:11 0 komentara
N1

Kandidat Centra za gradonačelnika Splita Ivica Puljak, kandidat za zamjenika Bojan Ivošević i bivši gradski vijećnik Centra Luka Baričić, održali su u podne izvanrednu konferenciju za medije.

Podsjetimo, Večernji list u nedjelju je na portalu objavio da “posjeduje mučne prepiske s eksplicitnim seksualnim audio i video zapisima između Bojana Ivoševića, bivšeg splitskog dogradonačelnika i bivšeg gradskog vijećnika Luke Baričića – s dvije djevojke iz Srbije od kojih se jedna predstavila kao maloljetna”. Tvrdi da se razgovor odvijao sredinom prošlog mjeseca putem društvene mreže. Dodaje kako se Ivošević i Baričić nalaze na listi Ivice Puljka za nadolazeće izbore u Splitu, 26. lipnja.

Takve medijske navode kao netočne su odbacili Bojan Ivošević, Luka Baričić i predsjednik stranke Centar, Ivica Puljak, kandidat za splitskog gradonačelnika.

Baričić je najavio povlačenje iz politike, rekavši da zna tko stoji iza svega, dok Bojan Ivošević za svoje povlačenje iz političkog života ne vidi razlog.

<<< Više čitajte OVDJE.>>>

Ivošević: Ja sam bio cilj!

Upitan hoće li se zbog ovoga povući iz politike, Ivošević je rekao da neće. “Ja nisam napravio ništa protuzakonito. Poruke koje su oni slali nama, to su nemoralne poruke. Ja nisam slao ništa nemoralno”, rekao je Ivošević.

Potom je pokazao poruke koje su dobivali.

“Cilj sam bio ja. Cilj je bio da me natjeraju da ja pošaljem sliku svoga spolovila i da mi time završi politička karijera. Nisu uspjeli”, rekao je Ivošević.

Osoba koja je komunicirala uopće tu priču još tijekom vikenda, radi se o članu Hrvatske građanske stranke, zaposleniku gradske uprave, rekao je Ivošević, ne htijući otkriti ime osobe o kojoj govori.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!