Karla Ressler opisala jutro kad je s bebom istrčala iz Petrove bolnice

Vijesti 22. ožu 202108:58 > 09:36 0 komentara
N1

Karla Ressler, supruga europarlamentarca Karla Resslera, na dan potresa koji je prošle godine pogodio Zagreb bila je u Petrovoj bolnici, gdje je dva dana prije rodila njihovo treće dijete. Za N1 je opisala događaje jutra 22. ožujka 2020., kada su iz bolnice na hladnoću izašle trudnice, rodilje, bebe, doktori, sestre.

Kazala je kako na dan kada su iz Petrove majke s djecom u naručju stajale na hladnoći, zbog potresa, nikad neće zaboraviti.

“Nisam bila baš sasvim mirna, drhtala sam od hladnoće. Bila sam bez ičega, a bila sam u strahu za supruga i drugo dvoje djece, jer živimo u staroj zgradi u centru grada”, rekla je Karla Ressler.

PROČITAJTE JOŠ

Prvi osjećaj nije bio toliko strašan koliko sve ono što je uslijedilo, dodala je.

“Kada sam shvatila što se dogodilo, bilo je mnogo gore, a tu je bila i spoznaja da se ne možemo vratiti u bolnici… Nije bilo lako. Bila sam sretna što smo žive, zdrave i što smo zajedno. Medicinske sestre i liječnici puno su nam pomagali tog dana. Nosili su bebe u kućicu pokraj bolnice, a mi smo stalno mislile kako je dobro što smo ipak svi dobro”, rekla je Ressler.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!