Konzum, Velpro, Roto dinamic i Tisak na svoje police vraćaju proizvode Coca-Cole

Vijesti 10. stu 202310:05 1 komentar
Unsplash / Ilustracija

Fortenova grupa, čije su članice Konzum, Velpro, Tisak i Roto Dinamic, na svojim je web stranicama objavila da proizvode Coca Cole vraća na svoje police.

“Temeljem objave Državnog inspektorata RH od 9. studenog 2023. te pisane obavijesti kompanije Coca Cola da je zaprimila informaciju o rezultatima ispitnih izvještaja Državnog inspektorata RH o kontroli uzoraka njezinih proizvoda prema kojem se uzorci smatraju zdravstveno ispravnima i kojom kompanija potvrđuje da se svi proizvodi koje proizvodi i distribuira Coca-Cola HBC Hrvatska smatraju zdravstveno ispravnima i sigurnima za konzumaciju, kompanije Fortenova grupe – Konzum, Velpro, Roto dinamic i Tisak u svoje prodajne kanale vraćaju proizvode Coca Cole”, stoji u priopćenju Fortenove.

Podsjetimo, 8. studenog je, nakon slučajeva trovanja u Hrvatskoj, članice Fortenova grupe odlučile su samostalno i preventivno iz svojih dućana povući sva bezalkoholna pića Coca-Cole.

Centar za forenzična ispitivanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ provedenim vještačenjem jučer je utvrdio da je u bezalkoholnom piću, koju je prošle subote u kafiću u Rijeci popio 19-godišnjak, otkriveno sredstvo za pranje ili odmašćivanje, izvijestio je MUP.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare