Najpoznatiji splitski mostovac izašao iz stranke

Vijesti 27. ožu 202422:27 0 komentara
Miroslav Lelas/PIXSELL

Splitski gradski vijećnik Josip Markotić izašao je iz Mosta te će ubuduće djelovati kao nezavisan. Most je tako u Splitu ostao na samo jednom vijećniku, Tihomiru Galiću.

Dalmatinski portal piše da je nezadovoljstvo kulminiralo zbog odnosa centrale prema Splitu. Još jednom zaobiđen je drugi grad u Hrvatskoj kao važan faktor u krojenju lista za sabor.

Liste su gotove i na četvrtom mjestu je upravo Galić, a prioritet u Desetoj izbornoj jedinici imao je Ante Kujundžić, iz Podbablja, koji se našao odmah iza Bože Petrova kao nositelja, kako se i očekivalo. Markotića kao jednog od najprepoznatljivijih Splićana nema na listi.

Most je putem izgubio niz kvalitetnih i prepoznatljivih ljudi na terenu u Splitu. Nakon Jelene Kovačić, Ivane Ljulj Cvitanić koju su preusmjerili u DIP, sada je otišao i Markotić.

O razlazu s Mostom Markotić se nije izjašnjavao još, ali je na gradskim stranicama vidljiva promjena.

Prilikom obznanjivanja suradnje s Nezavisnom listom mladih, Petrov je u Splitu upitan gdje je puklo s Markotićem, na što je odgovorio da nije ništa puklo i da aktivni članovi biraju predstavnike na listama.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!