Newsroom o cijepljenju preko reda, lokalnim izborima i koroni u Njemačkoj

Vijesti 16. velj 202114:31 > 16:01 0 komentara
N1

Ne smanjuju se reakcije na cijepljenje preko reda. Nakon što je jučer iz Stožera jasno poručeno da se popis osoba koje su se cijepile, a na to nisu imale pravo, nikada neće objaviti stručna javnost kaže da tu ipak treba testirati interes javnosti.

Premijer priznaje da je očito određenih zloupotreba bilo pa problem trebaju riješiti zdravstvene inspekcije. I dok čekamo na njihove rezultate cijepljenjem preko reda bavimo se i u današnjoj emisiji.

Jedan od naših gostiju je predsjednik Hrvatske liječničke komore Krešimir Luetić kojeg ćemo, među ostalim pitati i što komora poduzima za one liječnike koji su se ogriješili u struku i cijepili osobe koje nisu bile na redu za cijepljenje. Tu je i pitanje duga prema veledrogerijama koje svako malo izbijaju na površinu i za koji u ovom trenutku država ne pronalazi dugoročno rješenje.

Zahuktavaju se i pripreme za lokalne izbore. Pojedine stranke i danas su predstavljale svoje kandidate u nekim županijama. Tako je Domovinski pokret predstavio svog kandidata za Sisačko-moslavačku županiju, naranjeniju županiju nedavnim potresima. Naš gost je predsjednik Kluba Domovinskog pokreta Stjepo Bartulica.

U goste nam stiže i potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja koji je na čelu Antikorupcijskog vijeća koje je tek prošli tjedan održalo konstituirajuću sjednicu.

Kao i svakog utorka sve aktualnosti komentiramo s novinarom Deutsche Wellea Srećkom Matićem.

Newsroom pratite od 16 sati samo na N1 televiziji ili na našem portalu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!