Newsroom o planovima oporbe i reperkusijama odluke Visokog upravnog suda

Vijesti 02. velj 202115:59 0 komentara
N1

Nakon još jednog koalicijskog sastanka dogovoren je zaključak kojim će se Vlada obvezati da u idućih nekoliko mjeseci izradi zakon koji će za HGK značiti restrukturiranje i reformu. Pred novinare je stao premijer i ponovno napao oporbu.

O parlamentarnoj demokraciji, daljnjim planovima oporbe, ali i sve bližim lokalnim izborima razgovaramo s potpredsjednikom Kluba SDP-a Arsenom Baukom.

Analiziramo i sve moguće reperkusije odluke Visokog upravnog suda koje je poništilo odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa u slučaju Milana Bandića i tako van snage stavilo članak 5 Zakona o sprečavanju sukoba interesa koje se odnosi na povredu načela djelovanja. Naš gost je član Povjerenstva Davorin Ivanjek.

Uživo smo i u Bonnu gdje ćemo s novinarkom Deutsche Wellea Andreom Jung Grimm razgovarati o covid situaciji u Njemačkoj , trenutnim mjerama, ali i zavrzlamama oko cjepiva.

Sve političke aktualnosti, stanje u koaliciji, odnosu u parlamentu vladajućih i oporbe, kandidatima na lokalnim izborima i same izbore analiziramo s profesorom Žarkom Puhovskim.

Newsroom pratite od 16 sati UŽIVO samo na N1 televiziji.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!