Novi detalji slučaja iz Istre: Vještak provjerava kako je beba teško ozlijeđena. Analizira se i stanje majke

Crna kronika 01. velj 202411:18 1 komentar
Goran Kovacic/PIXSELL

Pratimo detalje tragičnog događaja u Istri u kojem je teško ozlijeđeno dijete.

Vještak sudske medicine mora utvrditi na koji je način ozljede zadobila 4-mjesečna beba koja se u ovim trenucima nalazi na intenzivnom liječenju u riječkoj bolnici. Kada se utvrdi mehanizam nastanka ozljeda bit će moguće rasvijetliti cijeli ovaj tragičan slučaj.

U pitanju je beba koja je u srijedu poslije podne s teškom ozljedom glave primljena u Opću bolnicu Pula. Istražitelji provjeravaju sve okolnosti događaja u kojem je ozlijeđena, a jedan je i loše zdravstveno stanje majke, pa nije isključeno da je pala zajedno s djetetom ili da joj je dijete ispalo iz ruku.

Za sada nema sumnje da je u ovom slučaju počinjeno neko kazneno djelo.

Teška ozljeda glave

Prema informacijama koje su u ovom trenutku dostupne, policija je u srijedu oko 15.30 sati dobila dojavu iz Odjela anestezije pulske Opće bolnice da su primili dijete s teškim ozljedama glave odnosno s prijelomom lubanje i krvarenjem u mozgu.

Neslužbeno se doznaje da je četveromjesečna djevojčica stavljena u induciranu komu te je hitno prevezena u riječku bolnicu gdje je u jedinici intenzivnog liječenja.

Ništa, od ranije, ne ukazuje na nasilno ponašanje u obitelji iz Rovinjskog sela, pa je sve vjerojatnija verzija prema kojoj je dijete stradalo zbog stanja u kojem je bila majka.

Osim vještačenja u tijeku su i razgovori sa svim članovima obitelji.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare