Oglasio se HDZ: Samo 80 Splićana otišlo na prosvjed u Zagreb. I još se Puljkovi time hvale.

Vijesti 17. velj 202410:37 0 komentara
Patrik Macek/PIXSELL

Dok se Marijana Puljak pohvalila da su autobusi iz Splita s prosvjednicima krenuli u pet ujutro, tamošnji HDZ se tome nasmijao i istaknuo da je riječ o "samo 80 ljudi".

“Splićani su proturazvojnoj ljevici jasno poručili – NE! Ili #Split ili Puljak!”, stoji u Facebook objavi HDZ-a Split, a kompletan komentar koji su napisali ispod prenosimo u cijelosti:

“Samo 80 Splićana stiže u Zagreb. I još se Puljkovi time hvale. Valjda je svima jasno zašto je proturazvojna ljevica odabrala Trg sv. Marka. Iz Splita, grada sa 160.577 stanovnika, jutros su na tzv. prosvjed u Zagreb u organizaciji tzv. Centra krenula dva autobusa. Dakle, oko 80 ljudi. Vjerojatno i manje, ali nema veze. Toliko su ih Marijana i Ivica Puljak uspjeli skupiti u drugom najvećem gradu u HR. U kojem su na lokalnim izborima u srpnju 2022. – u 2. krugu za gradonačelnika – dobili 27.496 glasova. Gdje su nestali? Odgovor je jednostavan. Splićanke i Splićani su shvatili da za njihov grad više nema nikakve nade s fejkerom Ivicom, agenticom provokatoricom krupnog kapitala Marijanom & njihovim nasilnim ženomrscem Ivoševićem. U toj tužnoj priči jedina je sreća to što ekstremno lijevi Centar nikada neće doći u priliku urušiti HR – kao što je to uspio, prevarivši birače, napraviti u gradu svog nastanka. Split s njima i jednim SDP žetončićem ne da stagnira, nego – nazaduje. Ili Puljak ili Split!”

Prosvjed 11 oporbenih stranaka pod nazivom “Dosta je! Odmah na izbore” počinje u 11 sati na Trgu svetog Marka u Zagrebu, a očekuje se da će na njemu biti oko 5000 ljudi.

Iz Možemo su objavili dva pravca kretanja prema Markovom trgu. Dok je prvi Mesnička, Strossmayerovo šetalište, Dverce i Ćirilmetodska, drugi je Trg bana Jelačića, Radićeva, Zakmardijeve stube i Ćirilmetodska.

Traži se raspuštanje Sabora i izbori. Zato su prikupili potpise za raspuštanje Sabora. Iako nisu pozvani na prosvjed, potpise su dali Mostovci i Hrvatski suverenisti. O tome se mora glasati u idućih sedam dana.

Sve što se događa pratite u prijenosu UŽIVO i na našem portalu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!