Peović: Članovi Možemo su prije bili puno kritičniji prema HDZ-u

Vijesti 14. srp 202113:03 > 14:18
katarina peović
Izvor: N1

Saborska zastupnica Radničke fronte Katarina Peović bila je gošća N1 Studija uživo.

Komentirala je uhićenja u Zagrebu.

“Mislim da je stvarno skaredno, da se to događa nakon smrti Milana Bandića. Sigurno će biti još uhićenja.  Meni se čini da je stvar nažalost, puno kompleksnija. Čak i da se riješe sve korupcije u Gradu Zagrebu, nama neće biti puno bolje. Stanje je općenito u zemlji toliko loše. Vladajući su pristali na utrku prema dnu”, smatra Peović.

Kaže da nitko racionalan ne može biti zadovoljan činjenicom da imamo rješavanje korupcijske hobotnice u trenutku kada vladajućima to odgovara.

“Nitko nije protiv uhićenja. Mislim da bi članovi Možemo trebali malo biti realniji i kritičniji prema HDZ-u i reći ono što je očito, a to je da HDZ sad riješava probleme za koje je sigurno bio spreman i svjestan i prije”, rekla je.

Možemo i HDZ su sad u specifičnom odnosu, tvrdi.

“Bili su puno kritičniji prije, to moram primijetiti. Trebalo je reći i ono što ne možemo prije osvajanja vlasti, a evidentno ne možemo puno toga. Pozdravljam jako puno poteza aktualne vlasti i ne bih bila kritična prema proceduralizmu koji se postavlja kao pitanje”, kazala je.

Peović misli da je politčki korektno i jasno komuniciranje da se “ne možemo ne zadužiti, niti neke stvari napraviti preko noći”.

“Mislim da je Možemo otišao više prema centru, kako bi zahvatio što širi glasački pool. Nema praktički zaštite radničkih prava”, rekla je Peović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar