Policija osumnjičila 31-godišnjaka za ubojstvo u Splitu

Vijesti 25. velj 202414:01 0 komentara
Ivo Cagalj/PIXSELL

Splitska policija osumnjičila je 31-godišnjaka za ubojstvo, tereteći ga da je u noći na subotu nožem na ulici usmrtio 22-godišnjaka, dok je drugi uhićenik prijavljen prekršajno zbog sudjelovanja u sukobu koji je prethodio ubojstvu.

Osumnjičeni 31-godišnjak je nakon policijskog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku te kazneno prijavljen splitskom Županijskom državnom odvjetništvu, izvijestila je u nedjelju policija.

Terete ga da je u subotu, oko 00,50 sati na Mažuranićevom šetalištu nakon verbalnog i tjelesnog sukoba otišao u stan po nož te se vratio natrag na ulicu do 22-godišnjaka koji se udaljavao i zadao mu s nožem ubodnu ranu u predjelu desne strane prsišta.

Napadnuti mladić je u 1,20 sati preminuo u Kliničkom bolničkom centru Split.

Za drugog muškarca (37) također uhićenog nakon ubojstva utvrđeno je da je počinio prekršaj protiv javnog reda i mira pa je priveden na Općinski prekršajni sud.

Navodno je riječ o bratu glavnog osumnjičenika, a istraga je pokazala da je zajedno s njim sudjelovao u verbalnom i tjelesnom sukobu koji je prethodio ubojstvu.

Osumnjičeni 31-godišnjak je po pisanju medija više desetaka puta uhićivan zbog tučnjava, razbojničkih krađa, narušavanja javnog reda i mira i droge.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!