Poništen natječaj vrijedan 17,5 milijuna kuna za rasvjetu na Mostu mladosti

Vijesti 31. kol 202110:26 > 10:39
Tomislav Miletic/PIXSELL

Na Elektroničkom oglasniku javne nabave objavljeno da je Grad Zagreb ponišio natječaj za građenje javne i dekorativne rasvjete Mosta Mladosti.

Bez PDV-a natječaj je bio vrijedan 17,5 milijuna kuna.

U obrazloženju poništenja natječaja stoji kako kako su na sadržaj dokumentacije natječaja objavljene dvije žalbe te je poništen dio dokumentacije o nabavi i vraćen na početak, odnosno sve se se mora u cijelosti vratiti projektantima na usklađenje i konačnu doradu specifikacija. Također, navodi se da prijedlogom rebalnsa proračuna sredstva za ovaj predmet javne nabave nisu predviđena, piše Index.

Inače, spomenuti portal je u srpnju objavio i dijelove “izvješća o obavljanju poslova iz djelokruga izvršne vlasti u mandatu gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića i njegove zamjenice u periodu od 2017. godine do 2021. godine”. To je dokument od 600 stranic, u kojem je detaljno objašnjeno što su sve radili gradski uredi i sam gradonačelnik u svom mandatu. Riječ je ujedno i o dijelu dokumenta od gotovo 2 tisuće stranica zapisnika o primopredaji vlasti.

U dokumentu je spomenuta rasvjeta na mostovima.

“Postavljanje javne i dekorativne rasvjete na Jadranskom mostu plaćeno 14.3 milijuna kuna, a isti taj posao na Mostu Slobode stajao nas je 17.2 milijuna kuna”, pisalo je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.