Puljak: HDZ panično traži kandidata, nekoga tko će biti lijepo lice stranke

Vijesti 07. tra 202211:49 0 komentara
N1

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak dao je izjavu za medije. Osvrnuo se na posljednje prijepore u Splitu, a koji se odnose na termin posljednje sjednice Gradskog vijeća.

“Jučer je do kasnih popodnevnih sati Prkić sa službenicima grada, zamjenikom i sa mnom, spremao materijale za sjednicu Gradskog vijeća koja se po dogovoru trebala dogoditi sljedeći tjedan”, kazao je Puljak pa nastavio:

“On je vrlo naglo, samostalno, bez dogovora s bilo kim i sjednicu Gradskog vijeća zakazao za tri tjedna. Ne znam zašto se to dogodilo i zašto je napravio nešto što ide na ruku isključivo HDZ-u, u pokušaju da se svi izbori ne dogode na jedan dan, a mi bi smo željeli da se svi izbori dogode u jednom danu.”

VEZANA VIJEST

“Nas ovo ne inzenađuje, bit će još opstrukcija. I dalje stojimo na tome da ćemo sutra podnijeti ostavke”, rekao je Puljak pa pozvao građane da gledaju kako se ponašaju ostali akteri i da u skladu s tim odluče koga će podržati na izborima.

Puljak je ponovno prozvao i HDZ. “Mislimo da će HDZ, pa i predsjednik Vlade, napraviti sve da opstruiraju ove izbore i zauzmu Split na nelegalan način. Neka to pokušaju napraviti na izborima koji bi se trebali održati na isti dan.”

Kaže da mu je nejasno zašto je Prkić stao na stranu HDZ-a.

“HDZ panično traži kandidata, nekoga tko će biti lijepo lice stranke, tko će stati ispred korupcije, kriminala i klijentelizma HDZ-a, a ja ne vidim koji ugledni građanin Splita može stati ispred Vice Mihanovića”, dodao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!