Sad je i službeno: Raspudić imenovan u predsjedništvo Mosta

Vijesti 30. ruj 202310:44 0 komentara
Patrik Macek / PIXSELL

Saborski zastupnik Nino Raspudić, prošlog je tjedna postao član Mosta, a sada je jednoglasno primljen i u predsjedništvo Mosta, objavili su iz Mosta.

“Recentne podvale i napadi na Nina pokazuju strah korumpirane Plenkovićeve vlasti i njihovih satelita na desnici. To je snažan znak da smo na dobrom putu da oslobodimo hrvatske institucije iz stiska energetskih tajkuna i njihovih političkih igrača. Drago mi je da je predsjedništva jednoglasno podržalo ulazak Nina i da će nam se on pridružiti u službenom donošenju stranačkih odluka”, poručio je predsjednik Mosta, Božo Petrov.

Predsjedništvo Mosta sada dobiva drugačiju dimenziju i ulazi godinu u kojoj Hrvatsku očekuju parlamentarni, europski i predsjednički izbori.

“Zbijamo redove. I pred nama i pred biračima je važna godina. Temeljne državne institucije su okupirane, koruptivna hobotnica vladajuće klike prodrla je u sve sfere društva. Čine sve da ljude učine demoraliziranima i pasivnima, da im ogade i politiku i demokraciju i Hrvatsku, dok njihova klijentela uredno izlazi na izbore. Institucije treba osloboditi i provjetriti od korupcije, vratiti ljudima nadu i konačno osloboditi golemi potencijal kojeg Hrvatska ima. Most nisu uspjeli slomiti, nastavljamo i dalje čisto i čvrsto, jači i organiziraniji do pobjede”, poručio je Raspudić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!