Raspudić odgovorio HDZ-u: Plenković se neki dan znojio k‘o krme pred klanje

Vijesti 15. lis 202214:17 7 komentara
Patrik Macek/PIXSELL

Mostov saborski zastupnik Nino Raspudić žestoko je odgovorio na video koji je HDZ objavio na Facebooku, a koji se sastoji od dijelova govora Raspudića i drugih iz oporbe.

U HDZ-u tvrde da se jasno vidi tko su “ruski igrači”.

VEZANA VIJEST

Mostovu zastupniku te su optužbe smiješne.

“Javno priznajem da sam pod utjecajem Gogolja, Dostojevskog, Čehova i Harmsa, te opasne ruske četvorke. Plenković se neki dan na konferenciji znojio, što bi rekli u Hercegovini, k‘o krme pred klanje. Ova montaža pokazuje plitkoću HDZ-ovog jeftinog PR-a. Ovakve dimne bombe kojima pokušavaju prekriti svoje afere i kriminal su konačan dokaz da su gotovi. Pumpaju priče oko Porfirija, Milić jedan dan najavljuje gradnju stadiona, a odmah sutra ga Ministarstvo demantira. Ako si protiv Plenkovića, ergo, onda si ruski igrač”, rekao je Raspudić, prenosi Index.

Video je komentirala i zastupnica Radničke fronte Katarina Peović koja je prikazana kao ruska špijunka.

Ovo je goebbelsovština na djelu! HDZ je izgleda otkrio manipulaciju montaže: malo izrežeš ovdje, dodaš tamo i povežeš izjave podrške Putinu s mojom mirovnom izjavom da nije dobro okretati oružje prema Rusiji. HDZ-u svatko tko je za mir je za Putina – to najviše govori o njima samima”, komentirala je Peović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare