U Newsroomu o lokalnim izborima, koronakrizi i dugu prema veledrogerijama

Vijesti 05. ožu 202115:13 > 16:00 0 komentara
N1

Bitka za Zagreb nastavlja se velikom žestinom, a dodatne analize nakon iznenadne smrti Milana Bandića donijele su i prve ankete za glavni grad. Za razliku od prvih dana kada je odbijala daljnji politički angažman, Bandićeva zamjenica i desna ruka Jelena Pavičić Vukičević danas više nije tako decidirana, pa bi se i ona mogla uključiti u utrku.

Sutra svoju službenu kandidaturu objavljuje i Miroslav Škoro. Koliko mrsi račune strankama desnog centra, pa tako i kandidatu Mosta Zvonimiru Troskotu čut ćemo od nezavisnog kandidata iz Kluba Mosta Nine Raspudića, a kasnije veliku analizu ovih lokalnih izbora donosi nam profesor s Fakulteta političkih znanosti Berto Šalaj.

Da se lokalni izbori ne bi vrtjeli samo oko Zagreba, odlazimo danas i u Osijek. Razgovaramo s književnicom i nezavisnom zastupnicom u tamošnjem Gradskom vijeću Ivanom Šojat, koja je na prošlim izborima bila kandidatkinja HDZ-a, ali se u međuvremenu s tom strankom razišla.

Bavimo se i danas koronakrizom, ali donosimo i sve komentare na masovni sprovod Milana Bandića koji je svojom gužvom i nepridržavanjem mjera podsjećao na razdoblje kada koronu nismo mogli ni sanjati. Zbog epidemije ministar zdravstva jedva se bavi ostalim gorućim problemima u resoru. Jedan od njih je enorman dug prema veledrogerijama. Za idući tjedan dogovorena je nova runda sastanaka, a naš gost je predsjednik udruge poslodavaca u zdravstvu Dražen Jurković.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!