Za koga sve vrijede više cijene Jadrolinijinih karata?

Vijesti 19. tra 202214:43 > 15:10 0 komentara
trajekt, jadrolinija, more, ljeto, turizam, turisti, putovanje,
N1/Zoran Pehar, Ilustracija

Jelena Ivulić, koordinatorica Jadrolinije, za N1 je govorila o poskupljenjima.

“Što se tiče povećanja cijene karata, cijene su za neotočno stanovništvo išle gore 4 kune za osobe, 8 kuna za vozila, što se tiče otočnog stanovništva je poraslo 2 kune po osobi, odnosno 4 za automobile. Primjerice, otočna karta za Supetar bila je 15 kuna, sada je 17 kuna, za vozilo je bilo 75 kuna, sada je 79 kuna. Došlo je vrijeme da cijene karata Jadrolinije poskupe, zahvaljujemo se putnicima na razumijevanju i idemo dalje”, rekla je na početku.

Dodala je i kako je većina putnika već bila upoznata s novim cijenama te da su samo komentirali kako su to i očekivali. Kao razlog poskupljenja navodi geopolitičku situaciju te povećanje cijena energenata.

Odnosi li se ova promjena na sve linije?

“Na sve linije koje obuhvaćano, od riječkog do dubrovačkog područja”.

Također, istaknula je kako su u Jadroliniji zadovoljni Velikim tjednom: “Ovaj vikend preko 25.00 putnika, preko 5.000 vozila, mi smo prezadovoljni. Ide nam polako tjedan gdje očekujemo drage goste iz Slovenije, 1. svibanj je njihov”, veli. Ističe i kako se “opasno” približavaju brojkama iz 2019.

“Do početka lipnja smo na zimskom rasporedu, s tim da će i na njemu biti nadopunjavanja linija. Krajem travnja dodatna linija prema Hvaru”, zaključuje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!