Zašto je Jandroković u Okučanima (opet) stajao između Milanovića i Plenkovića?

Vijesti 01. svi 202311:29 0 komentara

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković istaknuo je u ponedjeljak u Okučanima kako je operacija Bljesak bila jedna od ključnih operacija Domovinskog rata i kako je u Okučanima 1995. bilo jasno da će pasti projekt velike Srbije.

Zašto je stajao između predsjednika i premijera?

Predsjednik Sabora neprimjerenim je nazvao novinarsko pitanje je li mu dosadilo biti tampon zona između predsjednika države i premijera, upućujući pritom na protokolarna pravila.

“Ne poznajete protokol i preseans”, odgovorio je te naveo da je po protokolu prvi predsjednik Republike pa Sabora pa Vlade.

“Tako smo stajali od kako je hrvatske države. Što bi se trebali izmijeniti, da netko pokaže da želi suradnju”, upitao je.

Na upit nije li loše da mediji na velikim događajima, kakva je obljetnice Bljeska, gledaju hoće li se predsjednik i premijer pozdraviti, uzvratio je: “Pa nemojte to gledati.“

“Stojim tamo gdje mi je protokol rekao, svi su stajali tamo gdje im je protokol rekao, a da se netko voli ili ne voli to je po mom mišljenu sporedno pitanje”, rekao je Jandroković.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!