Žestok odgovor Mosta Penavi nakon što ih je pozvao u koaliciju

Vijesti 15. velj 202412:31 1 komentar
Patrik Macek/Pixsell

Saborski zastupnik Mosta Nino Raspudić poziv iz Domovinskog pokreta za formiranjem predizborne koalicije nazvao je političkim spinom.

Most ima predsjedništvo koje će donijeti odluku međutim jasno je da je to samo jedan politički spin, izjavio je Raspudić u Saboru.

“Vidjeli smo mi njihove razne ruke suradnje, vidjeli smo lažnu kaznenu prijavu protiv mene laganjem o dokumentu da sam se izjasnio kao član Mosta dok nisam bio član Mosta, oni su očito u slobodnom padu i sada očajnički žele slati nekakve signale da oni tobože ujedinjuju i pružaju ruku”, kazao je Raspudić.

Most je osjetio i medijsku ruku DP-a , dodao je, referirajući se na Z1 i 7 Dnevno za koje tvrdi da kontinuirano blate Most na najniži način.

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava pozvao je u četvrtak čelnike Mosta na formiranje predizborne koalicije, takozvanog ‘trećeg bloka’ i zajednički izlazak na parlamentarne izbore.

“Pozivam Most da maksimalno suzbijemo svoje taštine, ega i u interesu politika koje zastupamo uđemo u razgovore i oformimo koaliciju”, pozvao je Penava javno mostovce na konferenciji za novinare u Saboru.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare