Otac koji je ubio troje djece neće danas biti otpušten iz bolnice

Crna kronika 27. ruj 202108:43 > 10:51
Izvor: Marko Lukunic/PIXSELL

Ravnatelj KBC-a Sestre Milosrdnice Davor Vagić potvrdio je za N1 da otac koji je ubio svoju djecu danas neće biti otpušten iz bolnice zbog dodatnih pretraga koje se moraju napraviti.

Prema informacijama koje je N1 ranije u ponedjeljak dobio od policije i KBC-a Sestre milosrdnice on je trenutno stabilno, pri svijesti i počeo je komunicirati s liječnicima o njegovom zdravstvenom stanju.

Nakon što bude otpušten iz bolnice bit će prepraćen na kriminalističko istraživanje u policiji. Potom slijedi standardna procedura, ide na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo, nakon čega slijedi odlazak pred suca istrage.

Za očekivati je da će ŽDO tražiti istražni zatvor.

Postoji i mogućnost da ga se smjesti u bolnicu u Vrapču ukoliko se utvrdi da je privremeno neubrojiv, no to je manje izgledna opcija.

U bolnici je i policija izdvajala nalaze krvi za daljnji postupak kada se bude utvrđivalo je li bio pod utjecajem opijata. U bolnici nije dao iskaz policiji.

Obdukcija djece je gotova, ali rade se dodatni toksikološki nalazi kako bi se utvrdilo na koji način su djeca umrla, od trovanja tabletama ili od gušenja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar