Auto stoji dvije godine na parkingu zračne luke, traži se vlasnik

Auto 29. tra 202209:18 > 09:21
Unsplash / ilustracija

Automobil je na parkingu ostavljen u ožujku 2020. godine i vlasniku od tada nema traga.

U pitanju je plavi Suzuki Swift koji je na parkingu zračne luke New Plymouth na Novom Zelandu ostavila nepoznata osoba. Kako se vlasnik do danas nije pojavio, uprava zračne luke na čelu s direktorom Davidom Scottom odlučila je objaviti oglas u lokalnim novinama, a sve kako bi potaknuli vlasnika da im se javi.

Plavi Suzuki registarskih oznaka LMP788 je ostavljen u mjesecu kad je proglašen lockdown na Novom Zelandu, a do sada se trošak parkiranja popeo na gotovo 8000 dolara. Bude li stajao još neko vrijeme, trošak parkiranja bi mogao nadmašiti vrijednost automobila, prenosi Index.

U svakom slučaju auto je sasvim sigurno neregistriran, a do sada je vrlo vjerojatno u potpunosti ispražnjen akumulator, pa tamošnji mediji pretpostavljaju da nije u voznom stanju. Još više se čude što uprava zračne luke nije reagirala prije, a još uvijek nema ni odgovora od policije. “Posljednjih godinu dana vodili smo vlastitu istragu, ali nismo ništa saznali. Nadamo se da će vlasnik vidjeti informaciju u novinama.”

Direktor zračne luke rekao je da će priča završiti na ovaj ili onaj način kroz nekoliko tjedana: “Ako se vlasnik ne javi, u narednim tjednima morat ćemo ga maknuti.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.