Za pripremu slasne tjestenine ne treba vam mnogo vremena, namirnica niti kuhinjskih dodataka. Sljubite češnjak, maslac, limun i bosiljak s tjesteninom po želji i napravite fini ručak za samo 15 minuta.
Sastojci
- 225 g tjestenine
- 500 ml pilećeg temeljca
- 4 češnja češnjaka
- 30 g maslaca
- 20 g naribanog parmezana
- 1 limun
- svježi bosiljak
- sol i papar
Priprema
U loncu otopite maslac i na njemu prepržite češnjak. Dodajte sol i papar. Ulijte pileći temeljac. Iscijedite sok limuna i dodajte koricu. Ubacite tjesteninu, dobro promiješajte, poklopite i pustite da se kuha na umjerenoj temperaturi oko 10 minuta. Na kraju dodajte naribani parmezan i listiće bosiljka, piše Pun kufer.
Dobar tek!
Pripremu možet pogledati u YouTube videu azijske kuharice Seonkyoung Longest.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!