Datum vašeg rođenja govori koji ste skriveni talent dobili na dar – možda ga još niste ni svjesni

Lifestyle 20. tra 202422:39 0 komentara
Pixabay

Neki vjeruju u astrologiju, tarot ili numerologiju, neki ne. Međutim, svatko od nas nosi jedinstven broj prema datumu rođenja, koji, kako kažu, određuje našu moć.

Postoji devet sudbinskih brojeva. Ovaj broj govori tko smo i što možemo očekivati od života. Sudbinski broj se dobiva sabiranjem dana, mjeseca i godine rođenja.

Kada pronađete vaš, pogledajte i njegovo značenje:

1. Mađioničar

Ovo je broj stvaranja. Oni koji su rođeni pod ovim utjecajem imaju jaku moć uvjeravanja. Međutim, ne bi trebali manipulirati drugima, piše Zadovoljna.rs.

2. Empat

Vi ste osjetljiva i suosjećajna osoba. Vaše srce je vaš dar i trebali bi ga koristiti da rasteretite druge, ali i da regenerirate svoju energiju.

3. Trostruki mjesec

Vi ste instrument Boga i Boginja i u sebi imate sile razaranja i stvaranja. Pazite što želite jer vaše želje i misli mogu brzo postati stvarne.

4. Elementalist

Vaš broj je povezan s četiri elementa Zemlje. Imate ravnotežu u sebi i veoma snažan i racionalan um. Odbijate negativnu energiju.

5. Spiritualist

Broj 5 označava peti element i taj duh. Rođeni pod ovim brojem su u kontaktu s duhovnim carstvom i predstavljaju savršene spiritualiste.

6. Solarni šegrt

Solarni šegrt znači sunce i sve ono što dolazi iz određenog izvora svjetlosti. Vi ste iscjelitelj i također vođa, ali također morate preuzeti odgovornost te biti veoma odgovorni. Velika moć dolazi s velikom odgovornošću. Naučite kako da iskoristite svoj dar na etički način.

7. Lunarni šegrt

Ovaj broj je simbol mjeseca i magije koja dolazi od njega. Vaš dar je da je vaša intuicija veoma jaka. Morate verovati svojoj intuiciji, pa čak i svojim vizijama.

8. Tradicionalni manipulator

Ovaj broj predstavlja onog s velikim moćima, onog koji može sa svima manipulirati i može točno znati šta je ispravno, a što pogrešno.

9. Astralni projektor

Krajnji broj označava konvergenciju svega što je spomenuto. Ona služi i kao prag na kome se sve završava i kao polazna točka za nove početke. To je točka s koje promatrate svijet jedinstveno. Vaša magična sposobnost leži u vašoj umjetničkoj i kreativnoj suštini, omogućavajući vam da sagledate situacije iz zadivljujuće i prepoznatljive perspektive, i tako posjedujete moć liječenja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!