Pet horoskopskih znakova kojima sezona Riba donosi ogromnu sreću u ljubavi

Lifestyle 25. velj 202410:16 0 komentara
Pexels

Počela je sezona romantičnih i intuitivnih Riba koja će za pet horoskopskih znakova donijeti sreću u ljubavi.

Sezona Riba započela je 19. veljače 2024. godine, a ovo razdoblje sa sobom donosi pregršt motivirajuće i romantične energije.

 Bik

Bikovi su motivirani kompletnim doživljajem ljubavi jer ih na jednak način privlači i fizička i emotivna bliskost. Oni traže partnera s kojim će zajedno duboko doživljavati svijet oko njih, a tijekom ove sezone očekuje ih zanimljivo romantično iskustvo. Posebno je dobra vijest za Bikove koji su ranije započeli odnos jer će se upravo tijekom ove sezone taj isti odnos razviti u ozbiljnom smjeru kakav su priželjkivali, prenosi sensa.hr.

Rak

Rakovi su horoskopski znak koji mir pronalazi u bliskim odnosima s obitelji i prijateljima. Oni vole provoditi vrijeme uz uski krug najbližih, a tijekom ove sezone ljubav će cvjetati u njihovom životu. Slobodni Rakovi konačno bi mogli upoznati nekog vrijednog pažnje i otvoriti srce kako već dugo nisu. Držati osobne granice čvrstima jako je važno, ali moraju pronaći način za sigurno i potpuno emocionalno povezivanje.

Lav

Lavovi su glasni, ponosni i jednostavno vole biti obožavani, kaže astrologinja. Ljubavni odnosi za njih su itekako važni jer ne vole samoću. Ovo će biti plodno vrijeme za pronalazak ljubavnika koji će konačno odgovarati kriterijima kojima teže u ljubavi. Potrebno je ne pristajati na manje od onoga što traže – snižavanje kriterija nikada nije dobar korak za blagostanje u ljubavi.

Vodenjak

Vodenjaci su vjerni i odani, a u partneru uvijek traže intelektualnu kompatibilnost. Potrebno im je pronaći partnera s kojim će moći voditi ravnopravan dijalog o različitim temama, a uskoro bi u njihov život mogla ući osoba sličnih afiniteta. Upoznat će nekog zanimljivog na neobičan način, što će unijeti dozu misterije u ovu vezu. Jačanje ljubavi osjetit će i Vodenjaci u dugim ljubavnim vezama – ova sezona prema njima je itekako blagonaklona.

Ribe

Ribe su jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova, a poznate su po tome što vjeruju u ljubav do kraja života. One su osjetljive i brižne, a kada pronađu pravu osobu za sebe učinit će sve da njihova veza uspije. Od partnera očekuju privrženost i pažnju, a njihov unutarnji glas vodi ih do najsigurnijih odluka u ljubavi. Tijekom ove sezone potreba za ljubavi bit će naglašenija nego ikada prije, a moguće je kako će doći do velikih promjena – slobodne Ribe mogle bi upoznati osobu svoga života, a one u vezama konačno će odlučiti u kojem će se smjeru nastaviti taj odnos.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!