Pazite s kim ulazite u vezu: Ovaj horoskopski znak je najskloniji varanju

Magazin 21. ruj 202307:04 0 komentara
Unsplash

Mnogi vjeruju da astrologija može otkriti tajne naših osobnosti, a možda i predispozicije za nevjernost. Istraživanje na stranici za upoznavanje oženjenih ljudi, Ashley Madison, otkriva neobične poveznice između horoskopskih znakova i varanja.

Astrologija je oduvijek bila izvor zanimanja i kontroverzi. Dok neki smatraju da horoskopski znakovi mogu dati uvid u naše osobnosti, drugi ih odbacuju kao pseudonauku. No, što ako postoji veza između horoskopskih znakova i sklonosti prema nevjeri?

Ashley Madison, poznata stranica za upoznavanje koja je usmjerena na oženjene ljude i osobe u vezama, odlučila je istražiti ovu intrigantnu temu. Ispitali su više od 21.400 svojih članova kako bi otkrili ima li nekih osobina ili horoskopskih znakova koji su češće povezani s varanjem.

Rezultati su prilično iznenađujući. Prema njihovim istraživanjima, Jarci, osobe rođene između 22. prosinca i 20. siječnja, izdvajaju se kao znak koji bi trebao posebno paziti na svoju sklonost prema varanju. Ova zanimljiva povezanost sugerira da bi osobe rođene pod znakom Jarca mogle biti podložnije nevjeri.

Ashley Madison također je primijetio značajan porast aktivnosti na svojoj platformi tijekom prosinca i siječnja, koji se povezuje s blagdanskim i novogodišnjim razdobljem. Možda je taj porast u aktivnosti rezultat kombinacije prazničnog raspoloženja i povremenih izazova u vezama.

Kako bi dublje razumjeli ovu zanimljivu povezanost između horoskopskih znakova i varanja, Mirror je razgovarao s Inbaalom Honigmanom, priznatim vidovnjakom i astrologom. On ističe da svaki horoskopski znak ima svoje razloge za zaljubljivanje i prevaru te da se to može povezati s njihovim temeljnim karakteristikama.

Primjerice, vodeni znakovi poput Raka, Riba i Škorpiona su poznati po svojoj romantičnosti i potrebi za emocionalnim povezivanjem. Vatreni znakovi, kao što su Ovan, Lav i Strijelac, strastveni su i često traže strast u svojim vezama. Zračni znakovi poput Vodenjaka, Vaga i Blizanaca su intelektualni i cijene duboke razgovore. Zemljani znakovi su praktični i često biraju partnere temeljem razumijevanja.

S obzirom na različite osobine i potrebe svakog horoskopskog znaka, razlozi za varanje mogu varirati. Inbaal napominje da različiti znakovi varaju iz različitih razloga i na različite načine. Primjerice, zračni znak može razviti emocionalnu vezu s nekim bez fizičkog kontakta, dok vatreni znakovi često traže strast izvan svoje veze.

U konačnici, ova studija ne sugerira da je sudbina svake osobe zapečaćena na temelju njenog horoskopskog znaka. No, pruža zanimljivu perspektivu o tome kako različite osobine i karakteristike mogu utjecati na dinamiku u vezama.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.