Srpska policija raspisala tjeralicu za braćom Panić, oni se zabavljali u Zagrebu

Regija 10. velj 202413:41 0 komentara
N1 Srbija

Braća Uroš i Miloš Panić, kumčad predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, osumnjičeni su za organizaciju lanca prostitucije, a srpska policija za njima raspisala tjeralicu. Braća su pobjegla u Hrvatsku, a u noći s petka na subotu na Instagramu objavili su i fotografije i snimke svojeg noćnog provoda u jednom zagrebačkom noćnom klubu.

Njihova lokacija je potvrđena odgovarajućim snimkama koje je na svom profilu na Instagramu objavio noćni klub u kojem su se tada nalazili. Braća Panić uspjeli su pobjeći iz Srbije svega nekoliko sati prije no što su trebali biti uhićeni pa se pretpostavlja da im je netko to dojavio.

“Znamo da se zakoni i akcije MUP-a ne odnose na najbliže suradnike predsjednika Vučića, a braća Pavić to svakako jesu”, rekao je srpski odvjetnik Božo Prelević.

“Očigledno je da im je netko dojavio i da ih je spasio”, dodao je.

Braća uspjela izbjeći uhićenje

Braća su uspjela izbjeći uhićenje, a umjesto njih uhićen je Vuk Stanković. Njega se sumnjiči da je na Instagramu postavio oglase za posao za maserke, nudeći plaću 100 eura dnevno. Izradio je i internetsku stranicu na kojoj je nudio usluge tantričke masaže, piše Nova.rs.

Prema saznanjima policije, cijene seksualnih usluga određivali bi osumnjičeni Panići i Stanković, koji bi od prostitutki uzimali 50 do 70 posto zarade. One bi te iznose dostavljale u jedan beogradski kafić ili su osumnjičeni i njima bliske osobe dolazile po novac na adrese u Zemunu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!