Đokovićeva obitelj prekinula presicu nakon ovog pitanja

Sport Klub 10. sij 202215:05 > 15:11
đokovići, obitelj đoković
Pedja MILOSAVLJEVIC / AFP

Obitelj Novaka Đokovića održala je konferenciju za medije na kojoj su komentirali situaciju u kojoj se našao prvi tenisač svijeta. Podsjetimo, Savezni Federalni okružni sud u Australiji presudio je u korist Novaka Đokovića i odbio je zahtjev za poništavanje vize.

No, australski ministar za imigraciju Alex Hawke razmatra hoće li najboljem svjetskom tenisaču Novaku Đokoviću ponovo ukinuti vizu nakon što je savezni sud prethodno poništio tu odluku, izjavio je glasnogovornik ministarstva imigracija. Obitelj Novaka Đokovića poručila je da je ovo Novakova najveća pobjeda u karijeri.

VEZANE VIJESTI

Novak Đoković dostavio je australskim vlastima test koji pokazuje da je 16. prosinca imao koronu. Taj test mu je poslužio kao dokaz da dobije medicinsko izuzeće od cijepljenja i uspije ući u Australiju.

Đoković je 17. prosinca na Twitteru objavio fotografiju na kojoj se vidi kako bez maske sudjeluje na ceremoniji predstavljanja poštanske marke kojom mu je Srbija odala priznanje za njegova postignuća. Istoga dana, 17. prosinca, bez maske je fotografiran s velikom grupom mladih igrača u svom centru za tenis.

O cijeloj situaciji novinari su upitali i njegovu obitelj na konferenciji, no Đorđe Đoković, Novakov brat, rekao je da je sva dokumentacija dostavljena australskim vlastima te je potom prekinuo konferenciju.

“U ovom trenutku konferencija je postala šala”, rekao je Đorđe Đoković i završio konferenciju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar