Hrvatska će na SP-u u Kataru imati i hotel na moru

Nogomet 21. kol 202210:381 komentar
Izvor: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetsko prvenstvo u Katar u obranu srebra iz Rusije krenut će jača i za senzacionalnu i spektakularnu “Hrvatsku kuću” na moru, piše u nedjelju Večernji list.

Naime, kako ekskluzivno saznaje Večernji list, ugovori su potpisani i sve dozvole osigurane, pa će za vrijeme Svjetskoga nogometnog prvenstva u Kataru na vezu u Dohi biti i najveći jedrenjak na svijetu, 162 metra dugi “Golden Horizon” hrvatskog Brodosplita. Taj golemi jedrenjak bit će platforma za promociju sveukupne hrvatske izvrsnosti, od turizma i gastronomije do kulture, ekonomije i, naravno, sporta, a ono što je jednako važno – bit će to i hotel sa šest zvjezdica za 300 sretnika!

” Hrvatski nogometni savez od samog početka prati sve napore da se ostvari taj izvrsni i izazovni projekt. S velikim zadovoljstvom primili smo vijest da će taj predivni jedrenjak biti dio predstavljanja Hrvatske na SP-u u Kataru. U kontaktu smo s ljudima koji su sve to realizirali i Hrvatski nogometni savez logistički će pomoći taj veliki projekt za promociju hrvatskog nogometa, ali i cijelu hrvatsku državu”, izjavio je Marijan Kustić, predsjednik HNS-a.

Detalji projekta, kao i to kako će se i pod kojim uvjetima moći doći do smještaja na tom jedrenjaku hotelu za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru, znat će se za desetak dana i biti javno dostupni. Projekt je realiziran i zahvaljujući Croatian Business Councilu Katar koji već godinama promiče hrvatske interese u Kataru, piše novinar Večernjeg lista Karlo Ledinski.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar