München ne može jamčiti da će gledatelji na EURU moći uživo gledati utakmice

Nogomet 12. tra 202118:33
Izvor: Pexels / Ilustracija

Grad München u ovom trenutku ne može jamčiti da će gledatelji, čak i u smanjenom broju, moći doći na Allianz stadion i uživo pratiti utakmice odgođenog Europskog nogometnog prvenstva koje je na rasporedu od 11. lipnja do 11. srpnja ove godine.

München je jedan od 12 domaćina, ali postoji prijetnja da će Europski nogometni savez (UEFA) uskratiti domaćinstvo onim gradovima koji neće moći primiti gledatalje na stadione, zbog protuepidemijskih mjera u borbi s Covidom-19.

“Iz današnje perspektive, ne možemo odbaciti mogućnost da gledatelji neće moći ići na utakmice u lipnju zbog sadašnje situacije sa zarazom i odgovarajućih mjera koje je su donijele zdravstvene institucije Bavarske”, izjavio je u priopćenju gradonačelnik Münchena Dieter Reiter.

Osam gradova je obećalo da će gledatelji moći na tribine njihovih stadiona, a UEFA je od Münchena, Rima, Bilbaa i Dublina tražila da najkasnije do 19. travnja dostave dodatne informacije o situaciji s gledateljima. Tada će Izvršni odbor UEFA-e donijeti konačnu odluku o domaćinstvima.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar