'Podižemo tužbe protiv svih koji pišu lažne liste huligana'

Vijesti 19. lip 201616:14 > 16:16
Sanjin Strukic/PIXSELL

Odvjetnik Davorin Karačić, koji na sudu često brani Bad Blue Boyse, najavio je kako će podići tužbe protiv svih koji su širili imena i prezimena navodnih huligana s utakmice Hrvatska - Češka, a koji u tom trenutku nisu bili ni blizu Francuske.

”Svaki navijač kojeg su optužili da je bio na stadionu te da je radio izgrede, a on tamo nije bio ima pravo na podizanje tužbe. Meni se javilo već puno njih i spremamo materijale za sud”, kazao je Karačić.

”Osobno mogu potvrditi za barem dvojicu da su toga dana bili u Zagrebu, a da se njihova imena spominju na tim listama. Nakon toga oni su počeli dobivati prijetnje, vrijeđa ih se, čak im se prijeti i otkazima na poslu, iako sa svime nemaju nikakve veze”, rekao je odvjetnik za Večernji list.

”Svima koji se upuštaju u takve stvari, kreiranje tih lista i ostalog savjetovao bih da to ne rade bez provjere. Jer, vjerujte mi, podizat ćemo tužbe za klevete i prijaviti prijetnje za sve one koje ćemo uspjeti locirati odakle dolaze. Javna isprika svih onih koji su javno objavili pogrešna imena i prezimena najmanje je što ćemo zatražiti”, zaključio je odvjetnik Karačić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.