Zagreb: Na dijete u kolicima sa zgrade bačen opušak

Vijesti 14. ožu 201716:49 > 16:55
Facebook

Jedna majka iz Zagreba objavila je šokantnu fotografiju spaljene jakne svog djeteta i prepričala potresan događaj u Facebook grupi Prečko moj kvart.

“Evo da se “pohvalimo”, ovo je spaljena jakne djeteta od godinu dana koje se vozilo u svojim kolicima, i eto sa zgrade ulica Slavenskog (ulaz kod knjižnice grada Zagreba) netko je bacio opušak od cigarete koji je pao u kolica i na sreću samo je jakna stradala. Ljudi dragi pa gdje vam je pamet”, zapitala se zgrožena majka.

Priložila je i fotografiju spaljene jakne, a ostali članovi neugodno su se iznenadili neodgovornim ponašanjem.

“I mene je sa te zgrade čik pogodio jedno 2 puta..od toga jedan upao u jaknu kod kragne..sva sreća da je samo jakna skurena,bolesnici..”, kazala je Nina. Neki su sugerirali kako bi na ulaz trebalo staviti pismeno upozorenje da se ovakav slučaj ne ponovi.

Valentina, koja živi u toj zgradi, ubrzo je objasnila kako upravo tamo stanuje osoba odgovorna za ovakve slučajeve, piše zagreb.info.

“Problem je što sve to baca jedan deda koji je bolestan i očito se gubi i ne možeš mu objasnit neke stvari. Ljetos je bacio pola lubenice kroz prozor,a živi na 8. katu. Mi smo mislili da je vani prometna bila kak je jako lupilo u one ormariće od struje. Sva sreća pa nitko nije prolazio u tom trenu. Deda je nemoguć! Tak da čitaba na ulazu nebu niš pomogla inače bi i sama to napravila ( s obzirom da živim u tom ulazu)”, pojasnila je.