Runtić uzvraća Veselčiću: On laže, neka ne dira moju obitelj

Vijesti 30. tra 201717:12 > 17:18
N1

Nakon što se Dragutin Veselčić (HDZ) obratio priopćenjem te opovrgnuo sve optužbe Hrvoja Runtića (Most), Runtić mu je u razgovoru za Večernji odgovorio i poručio da ne uvlači njegovu obitelj u političke igre.

”Odgovorno tvrdim da Veselčić laže. Slobodno neka me prijavi i poručujem mu da možemo zajedno na detektor laži. Runtić je upozorio HDZ i Veselčića da ne uvlače njegovu obitelj u “svoje političke svinjarije”.

”Poručujem Veselčiću da ne dira moju obitelj! Ako on i HDZ imaju nešto protiv mene, ja sam im na raspolaganju i ne bojim ih se. Ali, neka ne uvlače u svoje svinjarije mojeg starog oca i moju obitelj. Mi nismo blagajnice Konzuma koje će gaziti”, rekao je za Večernji list.

Na Veselčićevu najavu da će ga tužiti za klevetu, Runtić je rekao da je spreman.

”Ja nikada nisam koristio svoj imunitet i spreman sam se suočiti i svjedočiti. Stojim institucijama na raspolaganju i spreman sam na sve”, zaključio je Runtić.

Podsjetimo, saborski zastupnik Mosta, Hrvoje Runtić, za N1 je objasnio kako su ga vrbovali HDZ-ovci, da ne glasa protiv Zdravka Marića u Saboru.

“Išli su preko člana moje obitelji. Zvao je jedan njihov posrednik, dugogodišnji član HDZ-a i koji je s tim članom moje obitelji prijatelj 25 godina. To je bilo preksinoć predvečer kad je zvao na telefon da se nađu jučer u jednom kafiću u Vinkovcima. Taj član obitelji je mislio da je to prijateljska kava”, rekao je Runtić za N1.

Kasnije mu je prozvani HDZ-ovac Dragutin Veselčić odgovorio u priopćenju kazavši kako je ”ostao zgrožen današnjim optužbama Hrvoja Runtića i Bože Petrova” te da se radi o lažnim optužbama.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.