Na rasprodaju ide 176 automobila državnih institucija

Vijesti 16. lis 201817:29 > 17:37
Morguefile

Velika javna dražba u organizaciji TRCZ automobila održat će se 20. listopada u 9.00 sati. Zainteresirani kupci moći će se natjecati za vozila MUP-a, HAC-A, Hrvatske pošte..

Zainteresiranim kupcima bit će ponuđeno 176 vozila svih marki i brandova. Kupci će moći licitirati, između ostalih i za vozila državnih institucija, javnih tvrtki i raznih državnih agencija. Od institucija i tvrtki u državnom vlasništvu čija su vozila u ponudi (Ministarstvo hrvatskih branitelja, HAC, Nastavni Zavod Za Hitnu Medicinu, Ured za opće poslove Hrvatskog Sabora I Vlade…

Javna dražba će se održati u prostoru Narodnog sveučilišta “Sesvete”, Trg Dragutina Domjanića 6/1, 10 360 Sesvete s početkom u 09.00 sati.

Sva vozila mogu se pregledati 18. i 19. listopada od 10 do 14 sati na lokaciji Sesvete, Slatinska 7, skladište TRCZ automobila d.o.o. .

Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi biti će od danas oglašeni na web stranici www.trcz.hr, organizatora javne dražbe.

Svi zainteresirani kupci, da bi sudjelovali u dražbi moraju uplatiti 10% vrijednosti početne cijene određenog vozila za koji se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter |Facebook | Instagram.