Zagreb: 21-godišnjak "pao" s 1,7 kilograma "speeda" u redovitoj kontroli prometa

Vijesti 06. sij 201912:31 > 12:35
PUZ

Zagrebačka policija u petak je prilikom redovite kontrole prometa u Novome Zagrebu uhitila 21-godišnjaka koji je kao suvozač u automobilu u ruksaku imao gotovo 1,7 kilogram amfetamina tzv. speeda, a u njegovom je stanu pronađeno još 8,7 grama te droge kao i 275 grama marihuane te 106 grama punila za povećanje mase droge.

Iz policije su u nedjelju priopćili da su mladića pritvorili zbog neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Uhićen je nakon što su policajci u Novom Zagrebu zaustavili osobno vozilo u kojem je on bio na mjestu suvozača te im je pritom izručio crni ruksak u kojem je pronađeno ukupno 1685 grama amfetamina pakiranog u dva paketa.

PUZ

U istrazi provedenoj tijekom subote, u pretrazi stana kojim se mladić koristio policija je pronašla još 8,7 grama amfetamina pakiranog u pet vrećica, 275,3 grama marihuane spremljene, odnosno pakirane u jednu staklenku i jednu vrećicu sa 106 grama punila za povećanje mase.

Istragom je utvrđeno da je 21-godišnjak nabavljao veće količine “speeda” koji je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu u kojem stanuje, te ga potom dalje neovlašteno prodavao konzumentima na području grada Zagreba, navodi PUZ.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram