Rimac: Uvijek sam bila vojnik stranke

Vijesti 12. svi 201520:25 > 20:28
N1/Screenshot

Predsjedništvo HDZ-a i službeno je potvrdilo da će direktorica kampanje za parlamentarne izbore biti članica tog tijela i kninska gradonačelnica Josipa Rimac.

Dok se u vladajućoj većini još uvijek nadaju da će se nekim pozitivnim pokazateljima održati na vlasti, u glavnoj oporbenoj stranci HDZ-u već kuju velike planove kako pobijediti na izborima. Prvi korak bilo je formiranje tima za kampanju. Tako su, uz predsjednika stranke Tomislava Karamarka, kao čelni ljudi izbornog stožera potvrđeni Milijan Brkić i Tomislav Čuljak, dok je direktoricom kampanje imenovana Josipa Rimac.

‘U fokusu kampanje bit će ono što je predsjednik Karamarko najavio, a to je da osvojimo dvotrećinsku većinu u Saboru i ja sam uvjerena da ćemo ostvariti svoj cilj’, kazala je Rimac.

PROČITAJTE JOŠ

Josipa Rimac bila je vjerni suradnik aktualnog predsjednika Tomislava Karamarka od trenutka kad je on preuzeo HDZ, iako je u redovima te stranke već 16 godina.

Stoga nije ni čudno da su se odmah pojavile spekulacije da bi i nakon ovakvog visokog imenovanja u kampanji, mogla računati i na funkciju u eventualnoj budućoj vladi.

Na to pitanje Rimac nudi diplomatski odgovor. ‘Biti direktorica kampanje jest i čast i obveza. Međutim, u ovom trenutku je najvažnije dobiti dvotrećinsku većinu. Uvijek sam bila vojnik stranke, pa i sada’, kazala je Rimac za tportal.