Objavljeni detalji o najmu stanova za obitelji pogođene potresom

Vijesti 15. svi 202017:28 > 17:31
Emica Elvedji/PIXSELL

Zagrebačka Gradska uprava objavila je u petak informacije o najmu stanova za sve koji su stanovali u kući ili stanu koji su bili pogođeni potresom.

Gradska skupština donijela je Odluku o izmjenama i dopuni Odluke o najmu stanova, a koja stupa na snagu 20. svibnja.

Navedenom Odlukom omogućeno je vlasnicima stanova/kuća i zaštićenim najmoprimcima – koji su u vrijeme potresa 22. ožujka stanovali u stanu/kući i imali prijavljeno prebivalište na adresi stana/kuće te se nalaze u iznimno teškom socijalno-zdravstvenom položaju, a isti su zbog oštećenja prouzročenih potresom utvrđeni neuporabljivim – stambeno zbrinjavanje dodjelom stana u najam na određeno vrijeme do završene obnove stana/kuće.

VEZANE VIJESTI

Zahtjevi se, stoji u priopćenju, mogu podnijeti na propisanom obrascu i dostavom tražene dokumentacije Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom na adresi Nova cesta 1.

Zahtjevi se mogu predati i putem elektroničke pošte na [email protected], osobno uz prethodnu najavu na broj 01/6101-810 radnim danom od 8 do 15,30 sati te putem pošte.

Zahtjev se može predati i na porti Gradskog ureda za branitelje u Vodnikovoj 14 u vremenu od 8 do 15 sati, elektroničkom poštom na [email protected], ili putem pošte.

Sve informacije mogu se pronaći OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.