Petrov: Vjerujte mi, Most neće biti samo faktor, nego i iznenađenje

Vijesti 02. srp 202011:54 > 11:57
N1

Predsjednik Mosta Božo Petrov bio je gost današnjeg N1 Studija uživo.

“Opet ćemo biti iznenađenje, prije mjesec danas su nam govorili – iz ne znam kojeg razlgoa – da ćemo imati ili nula ili jednog zastušnika, pa tri do šest, a sada govore o osam. Vjerujete mi, Most neće biti samo faktor, već i iznenađenje”, kazao je čelnik Mosta Božo Petrov.

“Bit će onako kako građani kažu, procijene”; kazao je Božo Petrov na pitanje o potencijalnoj postizbornoj kombinatorici. Ističe kako kampanja još traje, izbori su daleko i kako ne želi pričati o postizbornim koalicijama.

Smatra i kako na prošlim izborima Most nije propustio povijesnu šansu, a danas su doveli kvalitetne ljude.

VEZANE VIJESTI

“Nitko kao Most za ove izbore nije privukao kvalitetnije ljude u hrvatsku politiku. Mi smo pokazali da se kvalitetni ljudi žele uključiti u politiku ako opciju percipiraju kao čestitu i iskrenu”, kaže.

“Ravnoprravan položaj s ostalim strankama može donijeti samo veći boj mandata, a mi sebi nećemo dozvoliti da nam preslažu bilo kakvi žetončići. Građani će odlučiti”, kaže i dodaje:

“Pokazalo se da vas blokiraju u trenu kada ste manjinski partner. Čak je čestitije i poštenije biti u oporbi. Uopće ne razmišljam o koalicijama nakon izbora. Ja ću u Saboru podržati apsoltuno bilo koji dobar prijedlog, be zobzira s koje strane dolazio jer mislim da je to u interesu građana. Most vam neće biti ničiji privjesak”, kaže Petrov i zaključno dodaje kako DIP mora svakom građaninu i građanski osigurati da iskoriste svoje pravo na glasanje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.