Bjelovar će u kolovozu imati novi nogometni stadion

Sport Klub 23. svi 202215:56 0 komentara
Damir Spehar/PIXSELL

Gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak najavio je u ponedjeljak da se u kolovozu očekuje dovršetak novog nogometnog stadiona, vrijednog 24 milijuna kuna i da radovi napreduju planiranom dinamikom.

Čestitao je Nogometnom klubu “Bjelovar” ulazak u Drugu nogometnu ligu te dodao da će novi stadion, za razliku od starog, ispunjavati sve uvjete za održavanje natjecanja u tom rangu.

“Stadion ima sve potrebno za Drugu ligu, a postoje uvjeti i da se proširi, ako se nekada uđe Prvu ligu. Iz Hrvatskog nogometnog saveza prezadovoljni su stadionom. Drenaža je vrhunska i ovakav stadion ne postoji u krugu od 100 kilometara, izuzevši Zagreb”, istaknuo je gradonačelnik Hrebak te dodao da bi se sredinom kolovoza na novom stadionu mogla odigrati i prva utakmica.

Hrebak je izvijestio da će novi nogometni stadion biti do milijun i pol kuna skuplji od prvotnog plana zbog poskupljenja materijala te kvalitetnijeg travnjaka i bolje opremljenih svlačionica.

Predsjednik NK “Bjelovar” Marko Ćurić zahvalio je Gradu Bjelovaru na potpori te istaknuo da se taj klub u Drugu ligu vraća prvi puta nakon 17 godina.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!