Dario Hrebak raspustio županijski i kutinski ogranak HSLS-a

Vijesti 06. ruj 202114:36 > 15:091 komentar
Izvor: N1

Predsjednik HSLS-a Dario Hrebak donio je odluku o raspuštanju sisačko-moslavačke županijske organizacije i kutinskog ogranka te stranke, nakon medijske objave o navodnoj trgovini i zapošljavanju pojedinaca, koje je tražio predsjednik županijskog HSLS-a.

Reakcija je to Hrebaka nakon što je 24 sata objavio, kako su naveli, audiozapis u kojemu Davor Kljakić, predsjednik sisačko-moslavačkog HSLS-a, traži zapošljavanje, prijeti i naređuje da oni koji su politički podobni ne mogu dobiti otkaz.

Hrebak: Šokiran sam

Predsjednik HSLS-a izjavio je kako je šokiran objavljenim snimkama i da to sigurno nije način na koji on želi voditi stranku. Poručio je i kako očekuje da Kljakić shvati što je učinio te da stavi sve svoje mandate na raspolaganje. Hrebak najavljuje i da će se u petak sastati Statutarna komisija HSLS-a koja će odlučivati o izbacivanju Kljakića iz stranke.

Davor Kljakić je predsjednik Gradskog vijeća Kutine, a u tom gradu na vlasti je koalicija HDZ-HSLS. Također, HSLS je partner HDZ-a i na razini Sisačko-moslavačke županije, gdje su također u vladajućoj koaliciji, a Kljakić je potpredsjednik Županijske skupštine.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar