Grmoja: Bravo, suverenisti, pokazali ste da nisu svi na prodaju!

Vijesti 27. tra 202422:52 4 komentara
Neva Zganec/PIXSELL

Mostov Nikola Grmoja na društvenim je mrežama prokomentirao odluku Hrvatskih suverenista koji su u subotu objavili da su definitivno odlučili ne ulaziti u dogovore s HDZ-om jer bi tako "izdali svoje birače i sebe".

“Pozdravljam odluku Predsjedništva Hrvatskih suverenista, naših koalicijskih partnera, kojom su čvrsto i dosljedno odbili koaliciju s HDZ-om i nazvali je izdajom birača”, napisao je Nikola Grmoja i dodao:

“Ovom odlukom su potvrdili da je naša koalicija jedina autentična i vjerodostojna snaga od centra na desno kao i da nakon izbora radimo i provodimo ono što smo govorili u kampanji.

Pred birače smo izašli s jasnim antikorupcijskim stavom i u protekle četiri godine zajedno s Hrvatskim suverenistima bili najaktivnija i najkonstruktivnija oporba i zato bi promjena stava prema HDZ-u bila čista izdaja.

Osim borbe protiv korupcije, koalicija Mosta i Hrvatskih suverenista bit će osigurač provođenja suverenističkih politika, obiteljskih vrijednosti i očuvanja nacionalnog identiteta, ali i brana woke ludilu i rodnoj ideologiji.

Nikada nećemo dati na vrijednosti koje su važne našem narodu. Bravo, suverenisti. Pokazali ste da nisu svi na prodaju!”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare