Grmoja: “Most je jedina garancija za slanje HDZ-a u oporbu”

Vijesti 05. tra 202417:33 0 komentara

Nikola Grmoja, saborski zastupnik i premijerski kandidat Mosta, bio je gost Newsrooma kod našeg Domagoja Novokmeta s kojim je razgovarao o parlamentarnim izborima.

Demografski izazovi

Grmoja ističe jedinstveni dječji doplatak kao jednu od najvažnijih demografskih mjera, a ima i rješenje za zbrinjavanje mladih obitelji: “Predviđamo da se 20.000 nekretnina u vlasništvu države proda kako bi se riješilo stambeno pitanje naših mladih obitelji.”

“Šest sati radnog vremena za majke i dodatak za bake i djedove. To je čitav niz demografskih mjera koje već radimo u Sinju, gdje imamo i najniži porez na dohodak, 18%, što znači da ljudi imaju veće plaće, a i najsnažnije demografske mjere”, dodao je.

Vojska na granici

“Vojska bi trebala raditi isto ono što radi i policija”, smatra Grmoja.

“Vojska je tu da pomogne policiji na kritičnim točkama. Oni koji su krijumčari i oni koji su ilegalni migranti znaju da preko ovako štićene granice mogu prijeći bez ikakvog problema. Ova zemlja će štititi svoju granicu, sigurnost hrvatskih građana i neće biti baš tako lako prelaziti granicu kako je to bilo dosad”, naglašava.

Očekivanja u VI. izbornoj jedinici

“Očekujem minimalno dva mandata za Most. U toj izbornoj jedinici smo jako dobri. Vidim i izvrsne reakcije na terenu”, kazao je Grmoja.

“Hrvatskim građanima je bitno reći da prema svim relevantnim istraživanjima, koja nam inače nisu sklona, u svakoj izbornoj jedinici imamo barem mandat. Most je uz HDZ i SDP jedina alternativa koja prolazi u svim izbornim jedinicama”, ističe, a zatim dodaje: “Most je jedina garancija za obračun s korupcijom, slanje HDZ-a u oporbu, ali i garancija da se neće provoditi lijeve globalističke politike.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!